Поділитись:

Як вибрати ідеальну прикрасу?*

Вівторок, 14 червня 2022, 11:29
Як вибрати ідеальну прикрасу?*

Прикраси надзвичайно популярні серед жінок та чоловіків. Саме тому сучасні майстри створюють самі неймовірні дорогоцінності, вкладаючи в кожен виріб часточку душі. В інтернет магазині можна вибрати виріб на любий смак. Та й вартість аксесуару може суттєво відрізнятися.

Вибираючи підвіски та кулони https://ukrzoloto.ua/uk/catalog/pidvisky-ta-kulony/ стилісти Укрзолото радять не поспішати. Зважений підхід до покупки допоможе купити річ, яка довгий час буде радувати своєю чарівністю.

Рекомендації ювелірних майстрів

Кулони та підвіски надзвичайно схожі між собою. Дуже часто їх плутають. Та в цьому немає нічого страшного, адже кулон носять тільки на шиї, а підвіскою прикрашають не тільки ланцюжок, а й браслет на руці чи нозі.

Завдяки дорогоцінностям кожна людина може висловити свою індивідуальність та неповторність, підкреслити високе соціальне положення, привернути увагу оточуючих. Їх вигляд заворожує своєю красою та чарівністю. Прикраси часто дарують на свято або просто, в знак уваги.

Як вибрати ідеальну прикрасу?*

На віртуальній вітрині представлені різноманітні кулони та підвіси для чоловіків та жінок. В інтернет магазині купити можна і мініатюрний виріб для дитини. Щоб вибір був простішим стилісти радять:

  • Визначитися з уподобаннями людини, якій призначається прикраса. Варто врахувати вік та стать. Саме ці критерії впливають на розмір та стиль дорогоцінності.
  • Визначитися з бюджетом. Недорого купити прикрасу можна в професійному салоні, якщо скористатися скидкою чи акцією.
  • Вибрати метал. В інтернет магазині представлені аксесуари із срібла, золота, платини. Кожен сплав має свої переваги та особливості. Матеріал виготовлення а також колір предмету підбирають в залежності від бюджету та вподобань. Ціна срібла сама низька, а золото може мати різні кольори. Як правило, метал вибирають в залежності від того, що носить людина. Якщо є сумніви завжди можна вибрати модель із комбінованого сплаву.
  • Визначитися з камінням чи без самоцвітів. Майстри використовують коштовні, напівкоштовні та вирощені в лабораторії мінерали, кожен з яких має свій неповторний блиск та відтінок. Самими дорогими вважаються діаманти. Покупці, які бажають придбати кулони з білим камінням недорого можуть підібрати прикраси з фіанітами, адже вони напрочуд схожі з природними мінералами.

Тож кулони та підвіски – надзвичайні прикраси, які вражають різноманіттям дизайнів та моделей. Стилісти Укрзолото радять переглянути всі фото, представлені на віртуальній вітрині гіпермаркету і тільки після визначитися. Для полегшення вибору каталог містить спеціальні фільтри, завдяки яким можна зробити певний відбір.

Надрукувати
мітки:
коментарів
07 грудня 2023
01 грудня 2023
23 січня 2023
19 грудня 2022
17 грудня 2022
02 жовтня 2022
19 лютого 2022
14 лютого 2022
30 грудня 2021
13 грудня 2021