П'яний волинянин на мотоциклі збив на смерть дитину і сховався у лісі (фото, відео)

Понеділок, 13 червня 2022, 12:36

У Камінь-Каширському районі внаслідок «п'яної» ДТП загинула 7-річна дитина.

Про це повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

Смертельна ДТП трапилась у неділю, 12 червня, близько 19:00, у селі Підріччя на Камінь-Каширщині. 22-річний місцевий мешканець, керуючи мотоциклом Spark, не впорався з керуванням та допустив зіткнення із велосипедистом – 7-річним хлопчиком. Дитину з важкими травмами доставили у відділення реанімації, проте, на жаль, врятувати її не вдалося.

Мотоцикліст з місця ДТП зник та переховувався у лісосмузі. За декілька годин, завдяки злагодженій співпраці з рідними, водія двоколісного оперативно розшукали та затримали в порядку ст. 208 Кримінального кодексу України.

Встановлено, що за кермом він перебував у стані алкогольного сп‘яніння.

Відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху, вчинені в стані алкогольного сп’яніння, що спричинило смерть потерпілого) КК України. Слідчі з‘ясовують обставини аварії. Винуватцю ДТП загрожує від п’яти до десяти років позбавлення волі.

Нагадаємо: на Волині п'яний 26-річний водій не впорався з керуванням авто й злетів з дороги у кювет. Чоловік дивом не отримав тілесних ушкоджень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: