Поділитись:

П'яний волинянин на мотоциклі збив на смерть дитину і сховався у лісі (фото, відео)

Понеділок, 13 червня 2022, 12:36
П'яний волинянин на мотоциклі збив на смерть дитину і сховався у лісі (фото,  відео)

У Камінь-Каширському районі внаслідок «п'яної» ДТП загинула 7-річна дитина.

Про це повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

Смертельна ДТП трапилась у неділю, 12 червня, близько 19:00, у селі Підріччя на Камінь-Каширщині. 22-річний місцевий мешканець, керуючи мотоциклом Spark, не впорався з керуванням та допустив зіткнення із велосипедистом – 7-річним хлопчиком. Дитину з важкими травмами доставили у відділення реанімації, проте, на жаль, врятувати її не вдалося.

Мотоцикліст з місця ДТП зник та переховувався у лісосмузі. За декілька годин, завдяки злагодженій співпраці з рідними, водія двоколісного оперативно розшукали та затримали в порядку ст. 208 Кримінального кодексу України.

Встановлено, що за кермом він перебував у стані алкогольного сп‘яніння.

Відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху, вчинені в стані алкогольного сп’яніння, що спричинило смерть потерпілого) КК України. Слідчі з‘ясовують обставини аварії. Винуватцю ДТП загрожує від п’яти до десяти років позбавлення волі.

П'яний волинянин на мотоциклі збив на смерть дитину і сховався у лісі (фото,  відео)П'яний волинянин на мотоциклі збив на смерть дитину і сховався у лісі (фото,  відео)

Нагадаємо: на Волині п'яний 26-річний водій не впорався з керуванням авто й злетів з дороги у кювет. Чоловік дивом не отримав тілесних ушкоджень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів