Поділитись:

Дивом вцілів: на Волині п'яний на «форді» злетів з дороги у кювет (фото, відео)

Понеділок, 13 червня 2022, 10:17

На Волині п'яний 26-річний водій не впорався з керуванням авто й злетів з дороги у кювет. Чоловік дивом не отримав тілесних ушкоджень.

Про це у понеділок, 13 червня, повідомили на фейсбук-сторінці патрульної поліції Волинської області.

Цих вихідних патрульним надійшло повідомлення про ДТП на автодорозі М 19 «Доманове (на Брест) — Ковель — Чернівці — Тереблече (на Бухарест)». 

Прибувши на місце події, поліцейські встановили, що 26-річний водій легковика Ford Mondeo не вибрав безпечної швидкості, не впорався з керуванням та з’їхав у кювет. Водія оглянули медики: він тілесних ушкоджень не отримав та відмовився від шпиталізації. 

Під час спілкування з керманичем патрульні виявили в нього ознаки алкогольного сп’яніння. Однак кермувальник відмовився від проходження огляду на місці події та в медичному закладі. 

У результаті на порушника склали адміністративний матеріал за ч. 1 ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП та інші матеріали, відповідно до вчинених правопорушень. 

Патрульні зауважили, що за п'ять місяців 2022 року на Волині трапилася 31 дорожньо-транспортна пригода через перебування водіїв у нетверезому стані. З них три ДТП – з травмованими, в яких травмувалися 8 людей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів