Поділитись:

Юна ковельчанка стала володарем Кубка Румунії з футболу

Неділя, 12 червня 2022, 21:21

20-річна футболістка із селища Стара Вижівка Ковельського району Олександра Кревська у складі команди «Олімпія» (місто Клуж) стала чемпіонкою Румунії та виборола Кубок Румунії з футболу.

Про це пише «ВолиньPost».

Олександра виступала за футбольний клуб «Шахтар» з липня 2021 року і провела там 10 матчів, де встигла забити 7 голів.

Футболістка розповіла, що коли почалося повномасштабне російське вторгнення, команду евакуювали до Румунії. Будучи там, вона зайнялася пошуком клубу, де змогла б грати.

«Серед безлічі варіантів я вибрала «Олімпію» (Клуж). Я прочитала, що ця команда безліч раз здобувала чемпіонство як в чемпіонаті, так і в Кубку, це означало, що потрібно готуватись до значної конкуренції», – поділилася вона.

 

Тож «Шахтар» дозволив «Олімпії» орендувати свою гравчиню, поки в Україні триває війна.

5 червня відбувся фінал Кубку Румунії, де зіграли «Хеніу» (Прунду-Біргеулуй) та «Олімпія» (Клуж). У результаті перемогла «Олімпія» з рахунком 2:6.

У коментарі Інформаційному агентству ВолиньPost футболістка розповіла, що може продовжити грати за румунський клуб, поки не розв'яжуть питання стосовно відновлення футбольних матчів в Україні.

Нагадаємо, що у суботу, 11 червня, Національна Збірна України з футболу впевнено перемогла збірну Вірменії у Лізі націй.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів