Поділитись:

У селі під Луцьком обшарпану зупинку перетворили в арт-об'єкт (фото)

Неділя, 12 червня 2022, 20:19

У селі Хорлупи Підгайцівської сільради навели красу на зупинковому майданчику та розписали павільйон в українському стилі.

Про це повідомляють на сайті Підгайцівської громади.

Соняшники, маки, тин з глечиками, україночка та логотип Підгайцівської громади з написами «Сила в об'єднанні», «Слава Україні» тішитимуть око яскравими фарбами місцевих мешканців, які очікуватимуть на громадський транспорт.

Староста Хорлупівського округу Василь Грудік розповів, що ще до початку війни з пропозицією облаштування зупинкового майданчика в с. Хорлупи звернувся до Підгайцівської сільської ради, адже зупинка була в занедбаному стані.

Підтримав ініціативу старости сільський голова Юрій Семенюк. Сільська рада ще минулого року здійснила облаштування твердим покриттям в середині та ззовні павільйону.

Василь Грудік не стримував радості та вдячності з приводу того, що місцева активна, творча молодь власноруч розписала та забрендувала зупинку логотипом громади. Староста дякував місцевим підприємцям-меценатам за підтримку: Олексію Вершиніну, Івану Хрусю, Світлані Новицькій, а також працівникам старостату за роботу.

«Сподіваємось, що результат спільної праці у вигляді такої гарної, української зупинки і надалі надихатиме місцевих мешканців на гарні справи на благо рідної громади, а ми, в свою чергу, допомагатимемо», – зазначив сільський голова Юрій Семенюк.

 

 

 

 

 

 

 

Нагадаємо, що 11 червня, до патрульної поліції звернулася мама хлопчика, яка повідомила, що її син загубився, коли повертався додому громадським транспортом. Дитина не мала з собою телефону, тож мама не могла з ним зв'язатися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів