Депутат Волиньради вважає, що Уряд будує поліцейську державу

П'ятниця, 02 грудня 2016, 22:42

Депутат Волинської обласної ради Анатолій Вітів переконаний, що Уряд будує швидше поліцейську державу, аніж державу української нації.

Уряд не виконав жодної вимоги Майдану. Про це Анатолій Вітів сказав 2 грудня під час прямого ефіру ток-шоу "Протилежний погляд LIVE" на телеканалі "Нова Волинь".

За словами депутата коли скорочуються фінансування освіти та медицини і перекидаються кошти на поліцію, прокуратуру, Адміністрацію Президента, Кабінет Міністрів, а не на армію та забезпечення обороноздатності. Тож таким чином, на думку депутата, влада будує скоріше політичну державу аніж державу української нації.

На запитання ведучого Тараса Шкітера, з чим же депутат пов'язує твердження, що Уряд будує поліцейську державу, Анатолій Вітів відповів, що влада не виконала жодної вимоги Майдану.

"Народ вийшов на Майдан, поміняв владу і мав величезне очікування на своє майбутнє. В нас уже 3 рік розказують про безвізовий режим і ніхто не виконує вимоги Майдану. Тому вони стараються побудувати поліцейську державу, щоб убезпечити себе", - відповів Анатолій Вітів.