Поділитись:

Студентка ЛНТУ вразила мережу портретами Героїв «Азовсталі» (відео)

П'ятниця, 10 червня 2022, 15:33

Студентка факультету архітектури, будівництва та дизайну Луцького національного технічного університету Анастасія вразила мережу портретами Героїв «Азовсталі».

Про це йдеться у сюжеті ТСН.

Художниця розповідає, що надихнулася після того, коли побачила відео, на якому співає одна із захисниць «Азовсталі» – Катерина Пташка.

«Я побачила багато добра у її погляді. Далі це був смуток. Це в мені викликало почуття неймовірної гордості. Це мене й надихає – сила цих людей», – розповідає Анастасія.

Катерина Пташка, яка надихнула луцьку студентку на творчість, всього на рік старша за Анастасію – їй 21 і вона з Тернопільщини. Стала відомою завдяки відео з бункерів «Азовсталі», на яких вона співає.

Окрім Катерини Анастасія намалювала портрети ще сімох бійців, в тому числі найбільш відомих «Азовців», – морпіх Сергій Волинський, Святослав Пономар та командир незламного полку – Денис Прокопенко.

Картину художниця назвала «Обличчя Маріуполя».

Анастасія каже, що їй не відомо де зараз Герої її портретів, однак, коли бачить їх на пропагандистських каналах – посміхається, бо хоч і в полоні, зате живі.

Дівчина зняла на відео процес написання картини і виставила його у мережу. Воно зібрало сотні тисяч переглядів і тисячі коментарів людей з усього світу.

Картину художниця планує продати на благодійному аукціоні.

Нагадаємо, що у мережі оприлюднили унікальне відео з передової, на якому бойові медики рятують життя бійців ССО «Азов», які потрапили під артилерійський обстріл під час захоплення позицій противника.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів
10 березня 2024
01 березня 2024
28 лютого 2024
22 лютого 2024
13 лютого 2024
11:33
07 лютого 2024
20 січня 2024
16:47
19 січня 2024