Поділитись:

У Луцьку мешканцям ЛПЗ дали гарячу воду. Але не всім

Середа, 08 червня 2022, 11:36
У Луцьку мешканцям ЛПЗ дали гарячу воду. Але не всім

У Луцьку після закінчення ремонту котельні мешканцям одного з мікрорайонів відновили постачання гарячої води. Але частина споживачів досі без неї – ремонтують тепломережу.

Про це у середу, 8 червня, повідомили на сайті ДКП «Луцьктепло».

Після трьох тижнів зупинки на профілактичний ремонт котельня на вул. Боженка, 32, відновила роботу та надає гарячу воду мешканцям мікрорайону ЛПЗ, проте частина споживачів досі залишається без гарячої води через ремонтні роботи на мережі.

Зокрема, йдеться про відновлення подачі гарячої води за адресами: 

  • вул. Грабовського, 7д, 9г, 11в,
  • вул. Бенделіані, 1е,
  • бульв. Дружби Народів, 8а.

Не відновлена послуга з постачання гарячої води від ЦТП за адресами: 

  • вул. Даньшина, 10б,
  • вул. Станіславського, 50в,
  • вул. Гнідавська, 65а,15б.

Це пов’язано з виконанням робіт із заміни аварійної ділянки теплової мережі діаметром 320 мм на бульв. Дружби Народів, 11, що тривають. Орієнтовний час завершення зварювальних робіт на ділянці та відновлення послуги – п’ятниця, 10 червня.

Окрім того, роботи із заміни аварійної ділянки мережі тривають і на бульв. Дружби Народів, 4, де без гарячої води до завершення робіт із заміни зношених сталевих труб на попередньо-ізольовані залишається гуртожиток на бульв. Дружби Народів, 4-4а. Завершити роботи на ділянці та відновити послугу з постачання гарячої води заплановано впродовж наступного тижня.

Додатково у «Луцьктеплі» повідомили, що після ліквідації витоку на мережі, відновлено подачу гарячої води від ЦТП на вул. Світла, 3а, та вул. Будівельників, 11а.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів