Поділитись:

Коханка путіна не засмутиться: чому Кабаєвій не страшні санкції

Середа, 08 червня 2022, 02:04
Коханка путіна не засмутиться: чому Кабаєвій не страшні санкції

Канада та Велика Британія запровадили санкції проти неофіційної дружини кремлівського лідера – Аліни Кабаєвої. Однак у російських ЗМІ існує думка, що санкції для гімнастки не страшні і пояснюють чому, пише ТСН.

"Заходи посилюють тиск на російське керівництво з метою припинення його безглуздої війни, яка призвела до втрат тисяч життів, поставила під загрозу продовольчу безпеку мільйонів та викликала невимовний біль та страждання. Канада продовжує закликати до дипломатичного рішення", — йшлося у повідомленні Канади.

Втім, у росії вважають, що санкції проти Кабаєвої запровадили безглуздо. Мовляв із Держдуми Аліна давно пішла  (2014 року), а окрім спорту та благодійності, нічим не займається.

Блогерка та бізнесвумен Яна Муратова заявила, вважає, що Кабаєва навряд чи постраждає від запровадження нових санкцій. Адже головне в її житті – це кохання. "Аліна Кабаєва - видатна спортсменка, і те, що Захід запровадив санкції, це говорить про їхню слабкість! Я вважаю, вводити обмеження людям, які мають величезні заслуги у спорті, зокрема і світовому, це абсурд! Але Аліна точно не засмутиться, у нас величезна країна, яку вона любить! І в якій її люблять!!! А поки собаки гавкають, караван йде..." — заявила в коментарі Дні.ру пані Муратова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів