Поділитись:

Трьох врятували: як на Стиру у Луцьку розпочався купальний сезон (відео)

Вівторок, 07 червня 2022, 20:37

Купальний сезон у Луцьку стартував 1 червня. І як тільки у місті розпочалась справжня літня спека, лучани й гості міста рушили на пляж – засмагати та купатись.

Як лучанам відпочивається на Центральному пляжі міста, та які тут є недоліки, дізнавались журналісти телеканалу “Конкурент TV”.

На пляжі біля Стира люди засмагають, плавають та гарно проводять час. Вздовж берегів річки вже у перші дні літа зібрались десятки лучан.

І хоча купальний сезон тільки стартував, вже траплялись такі випадки, що людей доводилось рятувати з водяної пастки.

«По плаванню – то не дуже комфортно, бо річка дуже оміліла і багато водоростей. От минула зміна каже, що людей було багато і 3 людини довелося рятувати. В водоростях заплуталося 2 хлопці з Києва, то їх дістали», – розповідає рятувальник Павло.

Тож рятувальники наголошують: відпочивати треба, але й за власну безпеку потрібно не забувати. Ба більше, попри літо на календарі та спеку за термометром лучанам нагадують, що в країні триває війна. Тож у випадку повітряної тривоги відпочивальники зможуть знайти укриття. Воно розташоване поблизу Центрального пляжу, у приміщенні Луцької спортивної школи «Спартак».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів