Поділитись:

Львівська десантура за 12 годин знищила пів сотні російських «елітних» десантників (відео)

Вівторок, 07 червня 2022, 15:48
Львівська десантура за 12 годин знищила пів сотні російських «елітних» десантників (відео)

Львівські десантники розповіли про знищення броньованої техніки ворога та до півсотні псковських десантників-окупантів на Донецькому напрямку.

Про це на своїй сторінці в фейсбуці сповіщає 80-та окрема десантно-штурмова бригада ДШВ

«Так, нещодавно на Донеччині, під час спроби загарбників перерізати стратегічно важливу трасу, воїнами-десантниками було зірвано їх плани. Цей бій, розпочався, коли до українських позицій непомітно намагалась підібратись ворожа диверсійно-розвідувальна група. Наші хлопці вогнем з автоматичної стрілецької зброї, змусили їх відступити. Але, окупанти, не вгамувались, згодом підсилені бронетехнікою вони пішли в атаку. От тут львівські десантники влаштували їм "теплу зустріч". Спочатку українські воїни, влучним пострілом з гранатомета "NLAW" спалили вщент російську бойову машину десанту та взялися до знищення противника. Мужність та героїзм проявили наші воїни в ході запеклого бою, який тривав майже 14 годин», – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що скоординованими діями артилерійських підрозділів 80 бригади, навздогін відступаючому противнику було завдано ще й масованого удару артилерією.

За даними ДШВ ЗСУ, російський підрозділ, який входить до складу 104-го десантно-штурмового полку 76-ї десантно-штурмової дивізії (м.Псков) в результаті зустрічі з львівськими десантниками того дня недорахувався кількох броньованих машин та до півсотні особового складу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів