Поділитись:

Як у Луцьку облаштувався бізнес, який переїхав зі столиці (відео)

Вівторок, 07 червня 2022, 12:43

Тікаючи від бойових дій, що тривали на Київщині, до Луцька переїхав бізнес зі столиці. Нині підприємці вже облаштувались на Волині.

Вони розповіли журналістам телеканалу «Конкурент TV» свої враження від переїзду. 

Війна вносить свої корективи. Через повномасштабний напад рф на Україну до Луцька був вимушений переїхати бізнес зі столиці. Як розповідає підприємець Олександр Борисенко, виїжджали вони у розпал бойових дій, коли російська армія активно намагалась захопити Київщину. Тож місце, де можна швиденько розмістити свій товар, довелось шукати швидко, й тоді на допомогу прийшов гостинний Луцьк. 

Відтоді підприємству вже вдалося налагодити свою роботу на Волині. Луцьк настільки сподобався столичним підприємцям, що згодом, навіть після повернення до Києва, філію бізнесу тут таки залишать. Ба більше – товар, який пропонують бізнесмени, досить рідкісний на Заході України. 

Нині підприємство вже активно співпрацює з кількома Луцькими магазинам. Товари з азійськими продуктами поставляють не лише до міських крамниць, а й у деякі ресторани. Налагоджують співпрацю й з іншими сусідніми містами. Бо ж впевнені – й тут люди зацінять товари, які так полюбляють у столиці.

Крім того, на роботу у Луцьку столичне підприємство наймає і місцевих жителів.

Більше – у сюжеті:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів