Поділитись:

Зеленський відвідав Запоріжжя та Донбас: подробиці поїздки на передову (відео)

Понеділок, 06 червня 2022, 10:07
Зеленський відвідав Запоріжжя та Донбас: подробиці поїздки на передову (відео)

Президент України Володимир Зеленський з робочим візитом відвідав передові позиції воїнів ЗСУ на Сході України, а також, місто Запоріжжя.

Про це повідомили на сайті Президента України.

Зазначається, у Запоріжжі гарант відвідав передові позиції військових, провів робочу нараду з головою Запорізької обласної військової адміністрації Олексанром Старухою. Голова ОВА доповів президентові, що майже 60 % території регіону тимчасово окупували російські війська, на частині тривають бої.

З його слів, 77 населених пунктів Запорізької області знеструмлені через бойові дії. Нині ворог зруйнував 2701 об’єкт інфраструктури, з яких на сьогодні відновлено майже 700.

Крім цього, Зеленський також зустрівся із переселенцями з Маріуполя.

Далі ж Володимир Зеленський вирушив на Схід України, де відвідав командні пункти та передові позиції українських військ у районі Бахмута Донецької області та Лисичанська, що на Луганщині. Глава держави заслухав інформацію щодо оперативної обстановки на цих ділянках фронту, а також звіт про матеріально-технічне забезпечення українських захисників.

Володимир Зеленський також поспілкувався з військовими та вручив їм державні нагороди й цінні подарунки.

Варто зазначити, що це другий публічний робочий візит президента за межі Київської області з початку повномасштабного вторгнення. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів