Поділитись:

Пес Патрон роздає подарунки дітям: як взяти участь у конкурсі і виграти

Середа, 01 червня 2022, 10:08
Пес Патрон роздає подарунки дітям: як взяти участь у конкурсі і виграти

У День захисту дітей Державна служба надзвичайних ситуацій вирішила розіграти м’яку копію улюбленця українців – пса-піротехніка Патрона. Його подарують за найкращі малюнки із зображенням хвостатого талісмана рятувальників.

Про це йдеться на сторінці ДСНС України у Фейсбуці.

Правила участі у конкурсі прості:

  • з 1 по 8 червня включно намалюйте Патрона і надішліть свій малюнок на адресу: [email protected] із вказанням контактного номера телефону та імені учасника;
  • вподобайте сторінки ДСНС України,  Департамент запобігання надзвичайним ситуаціям ДСНС України, Міжнародний координаційний центр  з питань гуманітарного розмінування;
  • з 9 по 12 червня включно беріть участь у голосуванні за кращий малюнок на сторінці ДСНС України.

Трьох переможців, які дотримались усіх умов та набрали найбільшу кількість реакцій у конкурсному дописі оголосять 13 червня.

«Ми бажаємо усім діткам творчого натхнення і запрошуємо слідкувати за нашими активностями, які покликані захистити малечу від небезпек. Упевнені, що пухнастий талісман стане для вас справжнім другом і нагадуванням, що великі герої необов’язково великі», – йдеться у дописі.

Нагадаємо, що Головне управління розвідки Міністерства оборони України оприлюднило фото собаки-розвідниці, на ім'я Вєста, яка допомагає військовим знаходити підступні «подарунки», що залишають російські окупанти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів