Поділитись:

На Волині п'яний водій хотів «домовитися» з патрульними за тисячу гривень

Вівторок, 31 травня 2022, 09:23
На Волині п'яний водій хотів «домовитися» з патрульними за тисячу гривень

На Волині нетверезий водій спробував «домовитися» з патрульними, залишивши у службовому авто тисячу гривень.

Про це повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

У неділю, 29 травня працівники групи реагування патрульної поліції за порушення правил дорожнього руху зупинили автомобіль Ford Focus. Під час спілкування з 35-річним водієм, патрульні виявили в нього явні ознаки алкогольного сп’яніння. Однак пройти запропонований тест на «драгері» водій категорично відмовився.

Аби уникнути відповідальності, керманич запропонував поліцейським «вирішити» питання на місці та залишив у службовому автомобілі грошові кошти у сумі тисяча гривень.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу, яка задокументувала факт надання неправомірної вигоди та вилучила гроші.

Відомості кримінального характеру слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 369 КК України. Відповідно до статті, такі дії караються штрафом від однієї до чотирьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк від двох до чотирьох років, або позбавленням волі на той самий строк.

Також за водіння в стані сп’яніння поліцейські склали на водія протокол про адміністративне правопорушення за ч. 1 ст. 130 КУпАП, що тягне за собою штраф 17 000 гривень з позбавленням права керування транспортними засобами строком один рік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів