Поділитись:

Авторку книги «Як вбити чоловіка» визнали винною у вбивстві чоловіка

Субота, 28 травня 2022, 06:32
Авторку книги «Як вбити чоловіка» визнали винною у вбивстві чоловіка

Суд присяжних у Портленді, США, визнав 71-річну письменницю Ненсі Кремптон-Брофі винною в убивстві свого чоловіка Деніела Брофі у 2018 році. Вирок їй ухвалять 13 червня, жінці загрожує від 25 років ув'язнення до довічного.

Про це повідомляє The Guardian, передає Суспільне.

Деніел Брофі був шеф-кухарем. Він помер у 2018 році від двох кульових поранень в Орегонському кулінарному інституті. Спочатку Ненсі була поза підозрами, але потім почали з'являтися докази, які вказували на її провину.

За даними прокуратури, Ненсі Брофі мала мотиви вбити чоловіка через проблеми з грошима та полісом на страхування життя. Однак сама жінка стверджувала, що їхні фінансові проблеми можна було легко вирішити, тому причин вбивати не було.

Але поліція знайшла записи з камер, де видно, як письменниця їде до місця злочину і назад на своїй машині якраз у той проміжок часу, коли був убитий її чоловік. Сама Ненсі говорила, що була вдома якраз у цей час. У неї була така ж марка та модель пістолета, який був використаний для вбивства її чоловіка.

Авторку книги «Як вбити чоловіка» визнали винною у вбивстві чоловіка 

Цікаво, що Брофі ще у 2011 році написала книгу «Як убити свого чоловіка?», де вона давала іронічні поради, як позбутися чоловіка і не викликати на себе підозр.

«Я довгий час роздумувала про вбивство та поліцейські процедури. Якщо вбивство має зробити мене вільною, я точно не хочу потрапити до в'язниці. До того ж я не люблю комбінезони, і помаранчевий – не мій колір», – на суді наводили цитату з твору Брофі.

Щоправда, окружний суддя Крістофер Рамрас виключив твір із судового розгляду, зазначивши, що він був опублікований набагато раніше за скоєний злочин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
12 квітня 2024
09 квітня 2024
06 квітня 2024
03 квітня 2024
26 березня 2024
25 березня 2024
18:47
20 березня 2024
17 березня 2024