Поділитись:

У «Дії» оголосили нове опитування українців щодо володіння зброєю

Середа, 25 травня 2022, 14:58
У «Дії» оголосили нове опитування українців щодо володіння зброєю

Міністерство внутрішніх справ оголосило нове опитування громадян щодо обігу вогнепальної зброї у мобільному додатку «Дія».

Про це у середу, 25 травня, повідомила «Українська правда».

«Дискусія про обіг вогнепальної зброї серед громадян триває вже понад 8 років – з початку російської агресії. Тому, за дорученням президента України, ми спільно з парламентарями вирішили запитати, який варіант володіння зброєю в Україні ви вважаєте доречним?», – повідомив у своєму зверненні до українців міністр внутрішніх справ Денис Монастирський.

Для того, щоби взяти участь в опитуванні, потрібно у мобільному застосунку «Дія» перейти до розділу «Послуги» й обрати «Опитування». Після цього треба обрати одну з трьох запропонованих відповідей на запитання: «Який варіант володіння зброєю ви вважаєте доречним?»

  • Для спеціальних потреб
  • Для особистого захисту
  • Я проти

Участь в опитуванні можуть взяти лише повнолітні громадяни України.

Довідково: Ці опитування є офіційними урядовими опитуваннями громадської думки. Утім результати опитування не зобов’язують владу до ухвалення певних рішень, а мають лише рекомендаційний характер.

Нагадаємо: 23 лютого народні депутати підтримали в першому читанні законопроєкт, який дозволяв обіг вогнепальної зброї серед цивільного населення для особистого захисту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів