Поділитись:

На Волині п'яний на «мерсі» злетів у кювет (відео)

Середа, 25 травня 2022, 14:22
На Волині п'яний на «мерсі» злетів у кювет (відео)

Вночі на автодорозі Устилуг – Луцьк – Рівне п'яний водій на «мерседесі» потрапив у дорожньо-транспортну пригоду – його легковик злетів у кювет.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці патрульної поліції Волинської області.

У середу. 25 травня, під ранок, волинські патрульні отримали повідомлення про ДТП на автодорозі Н 22 Устилуг – Луцьк – Рівне. 

На місці автопригоди патрульні виявили у кюветі автомобіль Mercedes-Benz. Також на місці перебував заявник, який повідомив, що водій «мерседеса» сидить у салоні автомобіля та, на його думку, перебуває у стані алкогольного сп'яніння.

Поспілкувавшись із 49-річним водієм, правоохоронці виявили в нього ознаки сп‘яніння, однак чоловік відмовився від проходження огляду на визначення стану алкогольного сп'яніння.

Окрім цього керманич не мав та не пред‘явив посвідчення водія відповідної категорії, реєстраційний документ на автівку та поліс обов‘язкового страхування цивільноправової відповідальності власників наземних транспортних засобів.

Тож у результаті на нього склали адміністративні матеріали за ч. 1 ст. 130 (Керування у стані сп'яніння), ст. 124 (Порушення ПДР що спричинило пошкодження транспортних засобів) КУпАП та інші адміністративні матеріали, відповідно до вчинених правопорушень.

Нагадаємо: 22 травня у ДТП за участю трьох автомобілів, яка сталася у Володимир-Волинському районі, загинув чоловік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів