Українська «Міс Україна Всесвіт» зізналась, скільки ваги «набрала» за час війни

Середа, 25 травня 2022, 04:38

Українська модель Анна Неплях розповіла, що під час війни пережила чималий стрес, який негативно позначився на її фігурі. За останні 2 з половиною місяці вона погладшала на 9 кілограмів.

Переможниця конкурсу краси «Міс Україна Всесвіт-2021» Анна Неплях пояснила, що нещодавно для себе зрозуміла: набір ваги – це захисна функція організму, яка дозволяє почувати себе у біл

«Хтось сильно схуд від стресу, хтось потім знову набрав, а хтось з того ж дня, як і я, шукав втіху та безпеку в їжі, підсвідомим бажанням убезпечитися від зовнішнього світу, набравши вагу. Жировий прошарок виступає в ролі своєрідного захисного панцира – чим він товстіший, тим у більшій безпеці почувається людина. Ми ось купили тиждень тому ваги, щоб фіксувати наскільки ми гладшаємо. І так, у мене +9 кг», – написала модель.

Вона також додала, що її зріст – 173 сантиметри, а вага – 68 кілограмів, але вона наголошує, що кожна людина виглядає по-різному з такою вагою та зростом. Якщо у когось все «йде» у живіт чи стегна, то в неї зайві кілограми розподіляються рівномірно. Зокрема позитив вона побачила у тому, що груди у неї також збільшились.

«За допомогою смачної їжі людина намагається зняти нервове напруження, заглушити переживання, позбутися негативних емоцій. Це нормальний стан, і ви в ньому не одні. Нас багато!» – також зауважила Анна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

"Хтось сильно схуд від стресу, хтось потім знову набрав, а хтось з того ж дня, як і я, шукав втіху та безпеку в їжі, підсвідомим бажанням убезпечитися від зовнішнього світу, набравши вагу. Жировий прошарок виступає в ролі своєрідного захисного панцира – чим він товстіший, тим у більшій безпеці почувається людина. Ми ось купили тиждень тому ваги, щоб фіксувати наскільки ми гладшаємо. І так, у мене +9 кг", – написала модель.

Вона також додала, що її зріст – 173 сантиметри, а вага – 68 кілограмів, але вона наголошує, що кожна людина виглядає по-різному з такою вагою та зростом. Якщо у когось все "йде" у живіт чи стегна, то в неї зайві кілограми розподіляються рівномірно. Зокрема позитив вона побачила у тому, що груди у неї також збільшились.


https://showbiz.24tv.ua/mis-ukrayina-vsesvit-anna-neplyah-ziznalas-skilki-nabrala-za_n1987032