Поділитись:

Український дитячий письменник на світанку пише книги на війні з російськими загарбниками (відео)

Вівторок, 24 травня 2022, 23:30

З початком війни в Україні багато людей, які раніше зовсім не були військовими, відправились на фронт захищати рідну землю. Зокрема, культурні діячі й письменники долучились до протистояння російській армії, виборюючи незалежність України.

Про це у програмі Прайм-Тайм телеканалу Конкурент TV розповіла директорка з комунікацій видавництва «Vivat» Галина Падалко.

Вона розповіла, що нині дитячій письменник Віталій Запека, який написав відому дитячу книжку «Полінка», зараз на фронті захищає Україну від російських загорбників. Власне цю книгу він і написав на війні у 2014 році для своєї майбутньої онучки, якою була вагітна тоді його дочка. Письменник боявся, що може не повернутися з фронту, тому й написав цю книгу.

І ось зараз так склалось, що він знову на фронті. І нині, як розповіла Галина Падалко, ранками Віталій Запека пише нову книжку. Автор вже написав 50 тисяч знаків для нового сого творіння. І це дійсно дивовижно, що, не дивлячись на весь той негатив, який робить українська армія на наших землях, наші воїни все ж зберігають здоровий глузд. І не тільки мужньо борються за свободу, але й не покидають свою улюблену справу.

Детальніше – у відео.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів