Поділитись:

Закривалась в туалеті і крала гроші: у Луцьку жінку ошукала власна робітниця з кримінальним минулим (відео)

Вівторок, 24 травня 2022, 20:30

«Будь добрим – бідним станеш»: українське прислів'я, яке на власному прикладі відчула лучанка Наталія. Жінка, котрій вона довірилась, обікрала її у важкий час. Й ба більше, виявилась ще тією зловмисницею з багатим кримінальним минулим.

Історію про волинську версію відомої злочинної пари «Боні та Клайд» – дізнавались журналісти телеканалу Конкурент TV.

Близько року тому лучанка Наталія найняла на роботу жінку на ім'я – Ірина. На перший погляд, привітну, любительку собак, котра не викликала жодної підозри.

З початком війни у Наталії, як і у багатьох інших українців, зупинився бізнес. На цей період і Ірина втратила роботу. Та їх спілкування на цьому не зупинилось. Колишня працівниця зачастила до своїх працедавців в гості. Тим часом, пані Наталія, прийняла рішення доки війна носити  заощадження при собі – у сумці. Так і поклала в гаманець 700 долав та 400 злотих.  З того часу ці гроші «на чорний день» жінка завжди носила у гаманці, а гаманець у сумці.

«І ось в минулу п'ятницю в мене закінчилась готівка, я хотіла взяти із заощаджень 100 злотих поміняти. Я до нього, а в мене там залишилось 150 доларів і 400 злотих, те що залишилось з тієї суми», – розповіла постраждала.

Після цього спершу шок, а далі жінка почала згадувати й припускати, куди ж поділись гроші, та хто міг їх взяти. Й тут почав складатись, так би мовити, пазл.

«Я от згадала що вона приходить періодично і дуже довго сидить в туалеті, а ця сумочка лежить по дорозі до туалету», – пригадує Наталія.

Жінка каже – тоді й припустила, що Ірина могла витягнути похапцем гроші із сумки в цей момент. Утім, зізнається – до останнього не вірила у це, аж доки колишня працівниця знову не зайшла в гості, на чай.

«В суботу вона прийшла попили чаю, і вона знов пішла в туалет. І я за нею. Вона пішла в туалет, а я відкриваю ту сумку – а вона порожня. Гаманця немає. І я кажу "Іра, де мій гаманець?" вона “я не брала, я не брала”», – каже потерпіла.

Коли жінка вийшла з вбиральні, взялась нібито допомагати Наталії шукати гаманець. Й мов трапилось диво – знайти згубу вдалось в іншому кінці коридору. Та ось грошей в гаманці було ще на 50 доларів…менше.

Доки Наталія оговтувалась від того, що її здогадки справдились – Ірина похапцем вислизнула з квартири. Зрозумівши, з ким мають справу та, що навряд отримають свої гроші назад – Наталія разом із своїм чоловіком звернулись до поліції.

Детальніше – дивіться у сюжеті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів