Поділитись:

На війні загинув колишній рятувальник з Волині (відео)

Вівторок, 24 травня 2022, 18:15
На війні загинув колишній рятувальник з Волині (відео)

У війні з російськими окупантами загинув колишній командир відділення Державної пожежно-рятувальної частини №13 смт Маневичі Андрій Дудік.

Про це у вівторок, 24 травня, повідомили на фейсбук-сторінці Головного управління ДСНС України у Волинській області.

Дудік Андрій народився 8 січня 1987 року. У період з 2014-2019 роки проходив службу в 13-й ДПРЧ смт Меневичі (нині Камінь-Каширське РУ ГУ ДСНС України у Волинській області). З перших днів служби він проявив себе як старанний і уважний співробітник. За його плечима – десятки ліквідованих пожеж і чимало випадків надання допомоги людям в екстрених ситуаціях. Андрій умів підтримати товаришів у складних ситуаціях, вислухати і дати добру пораду, а вони поважали його. Проявляв витримку і вміння приймати правильне рішення. Дуже любив спорт. 

У важку для країни годину Андрій став до лав Збройних Сил України захищати державний суверенітет та територіальну цілісність України. 

На жаль, 22 травня 2022 року, виконуючи свій військовий обов'язок, т.в.о. командира взводу молодший сержант Андрій Дудік загинув на полі бою з російськими загарбниками.   

«Сержант служби цивільного захисту Дудік Андрій назавжди залишиться в пам'яті волинських колег-рятувальників як добра та щира людина. 

Герої не вмирають! Тепер вони охороняють нас із небес», – йдеться у дописі.

Редакція сайту новин Луцька «Конкурент» висловлює щирі співчуття рідним і близьким загиблого.

Андрій Дудік (крайній праворуч) з колегами-рятувальникамиАндрій Дудік (крайній праворуч) з колегами-рятувальниками

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів