Поділитись:

На благодійному онлайн-аукціоні продадуть легендарний дороговказ для окупантів

Вівторок, 24 травня 2022, 13:05
На благодійному онлайн-аукціоні продадуть легендарний дороговказ для окупантів

На перший благодійний онлайн-аукціон Укравтодору виставили перший лот – легендарний дорожній знак, який був створений на третій день війни – «Нах*й, знов нах*й, до росії нах*й».

Аукціон відбудеться 2 червня на Prozorro.Продажі, – повідомляє Укравтодор.

Дорожній знак – покажчик напрямів для окупантів, які, як відомо, можуть рухатися лише слідом за російським воєнним кораблем.

Нагадаємо історію виникнення дороговказу. Щойно російські війська почали широкомасштабний наступ, стало зрозуміло, що навігація у них застаріла. Укравтодор дав вказівку в областях демонтовувати чи замальовувати знаки із назвами населених пунктів. А на противагу створили універсальний вказівник для окупантів, який в деяких областях навіть дорожники та комунальники встановили.

Виставлений на аукціон дорожній знак – із Сумської області. На ньому є сліди від куль.

2 червня на благодійному онлайн-аукціоні в системі Prozorro.Продажі. продадуть відомий дорожній знак. Стартова ціна за лот – 50 тисяч гривень або $1,5 тисячі.

Аукціон відбувається онлайн, тому участь можна взяти з будь-якої точки світу. Для цього потрібно зареєструватися до 18:00 1 червня за посиланням: https://bit.ly/3LAq3so.

Новий власник знаку зможе встановити його в межах свого домогосподарства або в іншому місці (окрім доріг загального користування).

Кошти з продажу перераховуються на спеціальний рахунок Національного банку України на потреби ЗСУ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

🔸Усі зареєстровані учасники отримають посилання на участь в аукціоні у день його проведення.

Інформація про учасників аукціону, а також підтвердження оплати за лот будуть опубліковані на сайті Prozorro.Продажі.

☝ Усі кошти, зібрані за підсумками аукціону, будуть спрямовані на спеціальний рахунок Національного банку України для потреб ЗСУ. Так, завдяки благодійним аукціонам у державній системі Prozorro.Продажі вже вдалось зібрати більш ніж 4 мільйони гривень.

Надрукувати
мітки:
коментарів
25 квітня 2024
24 квітня 2024
13:13
21 квітня 2024
17 квітня 2024
12 квітня 2024
08 квітня 2024
04 квітня 2024
03 квітня 2024
29 березня 2024
10:28