Поділитись:

"Це гониво", – лучани про безвізовий режим

Вівторок, 29 листопада 2016, 17:11

З обіцянками скасувати візи для українців на тлі Майдану прийшла нова влада. Спершу все робили для того, аби задовольнити вимоги Євросоюзу щодо так званого безвізу. Згодом в заявах українських політиків почали з'являтися й конкретні дати. Зокрема, українцям обіцяли відкрити кордони вже в жовтні-листопаді. Однак справа далі слів так і не дійшла. Конкурент поцікавився у лучан, чи підтримують вони ідею безвізового режиму і чи не втратили віру в те, що Україні нададуть таку можливість.

Олександр Повх, адвокат:

Звичайно, безвізовий режим потрібен, Але у звязку з тим, що наш президент Петро Порошенко – брехун, нам безвізового режиму, думаю, в майбутніх років два навіть близько не бачити. Звичайно, не вірю я в це. Тому що скільки разів було проголошено той безвізовий режим? Я би поступив таким чином, як каже Олег Ляшко: не хочете нас в Європу,? Ну і ми поступимо так само з вами. Як ви до нас, так і ми до вас.

Юрій:

Я знаю, Порошенко вже не раз говорив про безвізовий режим. Називав одну дату, потім – другу, потім – третю. І відтерміновував, відтерміновував, відтерміновував. Колись це станеться. В будь-якому випадку. Хочеться вірити, що це станеться якомога швидше.

Юля:

Не вірю. Бо ми все одно будемо платити за візу. 100 % будемо робити візи. А якщо навіть буде безвізовий режим, то будуть моменти, які створюватимуть перешкоди, щоб люди не виїжджали за кордон.

Іван:

Безвізовий режим – це "гониво". Хто їздить в Європу, той і буде – з візою чи без. Хай трохи за людей думають. Нічого не покращиться: хто має гроші, той їздить і так, хто не має – вдома сидить.

Ігор:

Це нереально. Не підтримую. А що нашим українцям там робити? Роздирати Європу, як роздирають Україну. Вже всі готуються паспорти робити, як почули, що буде така можливість.

Віра:

В мене є знайомий, який зараз за кордоном, в Польщі. Він каже, що не дуже там і добре. Я підтримую безвізовий режим. Я дуже люблю Україну і нашу націю, я думаю, ми підемо, і варто туди йти, бо ж там і з цінами краще, і люди живуть краще, але коли це станеться... Я стежу за цим, але.. До того ж президент Німеччини запропонував призупинити безвіз. Наскільки це правильно, наскільки це добре – я не знаю, але навіщо всі туди йшли – питання.

Влад:

Оскільки там ідуть протиріччя, то не думаю, що це буде так швидко. В цілому я підтримую ідею безвізового режиму, ознайомлююся з новинами.

Надрукувати
мітки:
коментарів