Поділитись:

Зірка «Доктора Стренджа» зʼявилась у синьо-жовтому на Каннському кінофестивалі (фото)

Вівторок, 24 травня 2022, 05:27
Зірка «Доктора Стренджа» зʼявилась у синьо-жовтому на Каннському кінофестивалі (фото)

Британська акторка Тільда Свінтон прийшла на пресконференцію Каннського кінофестивалю 2022 у блакитній сукні із жовтим клатчем. У коментарі вона пояснила, що вона так одяглася на підтримку України.

Про це пише Суспільне.

Зірка «Доктора Стренджа» та «Пам'яті» відвідала премʼєру нового фантастичного фільму Джорджа Міллера «Три тисячі років туги», де знімалась у головній ролі. На подію акторка з’явилася у вбранні, що перегукуються із кольорами українського прапора.

Шеф-редакторка Marie Claire Ukraine Ірина Татаренко поцікавилась в акторки значенням кольорів у її образі.

«Я запитала її: "Жовте і блакитне у вашому вбранні — це ваш маніфест чи вибір вашого стиліста?" Вона коротко відповіла: "Так, це про Україну" і посміхнулася мені. Дякую! Це дуже важливо для нас», – написала журналістка у Facebook.

Також на червону доріжку Каннського кінофестивалю з синьо-жовтими аксесуарами вийшли польський актор Матеуш Косьцюкевич та зірка серіалу «Гри в кальмара» Лі Чон Че.

Тільда Свінтон – британська кіноактриса, лауреатка "Оскара", премії BAFTA, нагород Берлінського та Венеціанського кінофестивалів. Серед найвідоміших фільмів з Тільдою Свінтон – "Орландо", "Костянтин", "Хроніки Нарнії", "Загадкова історія Бенджаміна Баттона", "Королівство повного місяця", "Виживуть лише коханці", "Готель Гранд Будапешт", "Доктор Стрендж".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів