Поділитись:

Суд заплутався у справі щодо догани Матвіїву

Вівторок, 29 листопада 2016, 12:49
Суд заплутався у справі щодо догани Матвіїву

Луцький міський голова програв справу у суді проти екс-заступника начальника управлінння архітектури та містобудування Ярослава Матвіїва.

Феміда вирішила, що мер безпідставно виписав підлеглому догану, яку той заробив "за неетичне висловлювання на нараді". Однак міськрада подала апеляцію, – йдеться у сюжеті ТРК "Аверс".

Нагадаємо: догану Матвіїву винесли за те, що він назвав дії муніципалів незаконними. Кіоск, який Матвіїв радив не зносити, бо на нього нібито є всі дозвільні документи, муніципали таки демонтували. Після чого власники торгової точки подали до суду і вирали справу.

Ярослав Матвіїв каже, що він хотів порадити, як краще. І запевнив: знав, що за це його виженуть з роботи. Однак насправді скоротили його посаду. Тепер функції художника міста частково візьме на себе головний інженер управління. Натомість запропонували ряд інших вакансій.

Замість рішення суд почав з'ясовувати, в якому саме суді першої інстанції слід розглядати справу. В адміністративному, якщо публічна особа, чи в міськрайонному – якщо ні. Якщо у наступному судовому засіданні з'ясується, що Матвіїв – публічна особа, то вирішувати спір будуть "по-новому".

Надрукувати
мітки:
коментарів
19 квітня 2024
17 квітня 2024
15 квітня 2024
12 квітня 2024
11 квітня 2024
10 квітня 2024
07 квітня 2024