Поділитись:

Рух «варшавкою» з Ковеля до Києва повністю відновили (фото, відео)

Субота, 21 травня 2022, 14:04
Рух «варшавкою» з Ковеля до Києва повністю відновили (фото, відео)

Повністю відновлено сполучення «варшавською» трасою М 07 за маршрутом Київ – Ковель після відновлення основного мосту, раніше пошкодженого під час бойових дій.

Про це у суботу, 21 травня, повідомила у телеграмі пресслужба Міністерства інфраструктури з посиланням на слова міністра Олександра Кубракова.

На Житомирщині відкрили рух тимчасовою переправою через річку Ірша, неподалік с Українка на трасі М 07 Київ – Ковель – Ягодин. Основний міст був пошкоджений авіаударом російських окупантів, а рух для автотранспорту закритий. 

Для безпечного проїзду транспорту влаштували тимчасову переправу. Будівництво тривало близько трьох тижнів. За цей час фахівці провели земляні роботи, влаштували щебеневу основу, забетонували накладну плиту та перехідні плити, встановили відповідні дорожні знаки. 

Пошкоджений міст буде обстежений фахівцями, після чого будуть прийматися рішення щодо подальшого його відновлення.

Внаслідок ведення бойових дій на трасі М 07 у Київській області було зруйновано три штучні споруди, у Житомирській – одна. На сьогодні рух для автотранспорту забезпечений по всіх зруйнованих спорудах у двох областях. 

«Завдяки тимчасовим переправам маємо можливість прямого транспортного сполучення за маршрутом Київ – Ковель», – зазначили у пресслужбі міністерства.

Рух «варшавкою» з Ковеля до Києва повністю відновили (фото, відео)Рух «варшавкою» з Ковеля до Києва повністю відновили (фото, відео)Рух «варшавкою» з Ковеля до Києва повністю відновили (фото, відео)Рух «варшавкою» з Ковеля до Києва повністю відновили (фото, відео)Рух «варшавкою» з Ковеля до Києва повністю відновили (фото, відео)Рух «варшавкою» з Ковеля до Києва повністю відновили (фото, відео)

Нагадаємо: на відрізку Машів – КПП «Ягодин» автодороги М 07 Київ – Ковель – Ягодин працює дорожня техніка – ліквідовують вибоїни пневмоструменевим методом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
21 березня 2024
12:51
09 березня 2024
23:57
06 березня 2024
23 лютого 2024
02 лютого 2024
19 січня 2024
07 січня 2024