Поділитись:

У Луцьку збільшать кількість тролейбусів у вечірній час

Субота, 21 травня 2022, 08:31
У Луцьку збільшать кількість тролейбусів у вечірній час

У Луцьку у вечірній час збільшать кількість тролейбусів на маршрутах.

Про це розповів начальник відділу транспорту міськради Віктор Главічка, – інформує Суспільне. 

Таке рішення ухвалили, бо водії громадського транспорту нині щовечора змушені стояти в черзі за пальним. Відтак виникають труднощі з дотриманням графіку. 

Зі слів Віктора Главічки, зараз у Луцьку щодня виїжджають на маршрути приблизно 90 автобусів та 30 тролейбусів. За день міський громадський транспорт обслуговує 90 тисяч пасажирів, до 24-го лютого було 120 тисяч.

«Із понеділка буде додатково запущено у вечірній час електротранспорт і довозитиме людей до 20-ї години на таких маршрутах: №1, №2, №4, №15 та №12. Це десь шість тролейбусів додасться на маршрутах. Тобто ввечері у місті працюватимуть 16 тролейбусів», – говорить начальник міського відділу транспорту.

На проблеми з доїздом у вечірній час лучани дедалі частіше почали скаржитися на «гарячу лінію» міськради. Як розповіла працівниця ЦНАПу Алла Агрипініна, в березні жителі міста скаржилися на відсутність громадського транспорту 43 рази. У квітні в ЦНАПі опрацювали 68 таких дзвінків, в травні – 34.

«Бачимо, що зараз бізнес максимально відновлює свою роботу, почали довше працювати магазини. Відповідно перенесли й комендантську годину, є необхідність саме у вечірні години добратися додому з роботи», – зазначила Алла Агрипініна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів