Поділитись:

"В облдержадміністрації більше впливу Росії", – Єгор Соболєв у Луцьку

Вівторок, 29 листопада 2016, 08:11
«В облдержадміністрації більше впливу Росії», –  Єгор Соболєв у Луцьку

В управлінні Україною лише окремі представники відстоюють національні інтереси, а значна більшість – під впливом Російської Федерації.

Про це заявив голова Комітету Верховної Ради України з питань запобігання і протидії корупції, народний депутат України від політичної партії ""Об'єднання "Самопоміч" Єгор Соболєв під час зустрічі з журналістами та громадськими активістами у Палаці культури Луцька 28 листопада.

"На нас незалежність впала, як незаслужений подарунок. Ми її не вибороли. Ми з Семеном (Семеном Семенченком - ред.) це часто в парламенті відчуваємо. Ми не на своїй землі. Коли ми тут з вами, то це Україна. Якщо ми перемістимося в обласну державну адміністрацію, там вже буде більше впливу Російської Федерації. Якщо ми перемістимося до Верховної Ради України, то це вже буде тотально Російська Федерація. Підемо до Міністерства закордонних справ – це вже повністю Росія. На жаль, політично ми залишаємося колонією. В нас є окремі представники української держави в управлінні, але переважно це не українці. Не за етнічним значенням, а за відстоюванням національних інтересів", – наголосив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "НІХТО, КРІМ ВОЛИНЯН , ПОРЯДОК НА ВОЛИНІ НЕ НАВЕДЕ", – НАРДЕП ЄГОР СОБОЛЄВ У ЛУЦЬКУ

Надрукувати
мітки:
коментарів