Як буде працювати криптовалюта в Україні: Прайм-Тайм із фахівцем з управління активами (відео)

Четвер, 19 травня 2022, 23:05

Для всіх хто хоча б трохи цікавиться сучасними технологіями значення криптовалюта не є новим, але цей ринок доволі молодий, що для багатьох це «темний ліс».

Також багато людей з-за кордону надсилали пожертви для нашої армії у «крипті» та й не мало молодих українців намагались стати власником віртуальної валюти. Крім того, не так давно уряд затвердив закон «Про віртуальні активи».

Про віртуальні активи у програмі Прайм-Тайм телеканалу Конкурент TV розповів Олександр Бондар, фахівець з управління активами компанії «Акстон».

Він зазначив, що, на його думку, Україна входить в ТОП 5 країн по обігу криптовалюти у світі. І у нашій країні є одні з найкращих IT-спеціалістів.

На жаль, закон про віртуальні активи ще не набрав чинності. Як йдеться у цьому законі, криптовалюта не може бути платіжним засобом.

«Тобто ти не зможеш купити за Токен чашку кави. Проте продавець кави може випустити NFT Токен, відвідувач може його купити і обміняти на каву. Це працює так само, як і колись із жетонами», – розповів Олександр Бондар.

Детальніше – у відео.

Крім того, вкінці випуску гість програми підготував приємний розіграш для глядачів, тому вмикайте Прайм-Тайм та дивіться до кінця, щоб отримати подарунок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: