Поділитись:

Росія готує «престур» в окуповані українські міста, – ОК «Південь»

Четвер, 19 травня 2022, 06:15

Російські загарбники готують так званий престур для російських та іноземних засобів масової інформації з Ростова-на-Дону в українські тимчасово окуповані міста України.

Про це повідомили в ОК Південь

«…окупанти застосовують класичні вже форми гібридної війни. Готується так званий престур рашистських та іноземних засобів масової інформації з Ростова-на-Дону із відвідуванням Херсону, Нової Каховки, Скадовська, Армянська, де запланована зустріч із призначеними окупаційними колаборантами, а також демонстрація фейкових доказів, що Збройні сили України обстрілюють мирних жителів.

Рашисти продовжують підступну практику фальсифікацій, коли залишають свої ж позиції в селі, виводять техніку у напрямку наших позицій та гатять по мирним жителям. А потім, повертаючись в село, розповідають, що це лютували ЗСУ», – йдеться у повідомленні. 

В українському міністерстві закордонних справ нагадали представникам ЗМІ, що в'їзд на окуповані території України з території Росії незаконний і за це каратимуть забороною на в'їзд в Україну або позбавленням акредитації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів