Через «Ягодин» намагалися перевезти 21 кілограм гашишу (фото, відео)

Середа, 18 травня 2022, 13:05

На Волині попередили контрабанду наркотичних засобів на суму майже 400 тисяч доларів.

Про це повідомляє Управління СБ України у Волинській області.

Громадянин Республіки Молдова намагався перемістити через міжнародний пункт пропуску «Ягодин» смолу канабісу (так званий гашиш).

Наркотик зловмисник приховав у паливному баку свого автомобіля та планував його транзитом доправити до росії. Однак під час прикордонно-митного контролю його сховок знайшли. Вага вилученого гашишу становить понад 21 кілограм. Вартість на «чорному ринку» – майже 400 тис. доларів США.

 

 

 

 

 

Слідчі Управління СБ України у Волинській області розпочали кримінальне провадження та планують повідомити зловмиснику про підозру у вчиненні  злочину, передбаченого ч.3 ст. 305 (контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів чи прекурсорів або фальсифікованих лікарських засобів) Кримінального кодексу України.

Тривають слідчі дії.

Заходи з викриття проводились співробітниками Управління СБ України у Волинській області спільно з працівниками Волинської митниці Держмитслужби, військовослужбовцями Луцького прикордонного загону за процесуального керівництва Волинської обласної прокуратури.

Фото: пресслужба 6 прикордонного Волинського загону

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: