Поділитись:

На Волині двоє чоловіків вкрали мотоцикл з гаража сусіда

Вівторок, 17 травня 2022, 12:30
На Волині двоє чоловіків вкрали мотоцикл з гаража сусіда

У Володимир-Волинському районі двоє раніше судимих волинян вкрали мотоцикл з гаража місцевого жителя – за скоєне їм загрожує від п'яти до восьми років позбавлення волі.

Про це повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

У понеділок, 16 травня, до поліції звернувся 58-річний мешканець села Ізов Володимир-Волинського району. Він повідомив, що у період з 14 по 16 травня у  нього з гаражного приміщення викрали мотоцикл Loncin Pruss вартістю понад 25 тисяч гривень.

На місці було встановлено, що зловмисники проникли у будівлю, зірвавши навісний замок. Під час подальших слідчих дій співробітники кримінальної поліції спільно з поліцейським офіцером встановили причетних до незаконного заволодіння транспортним засобом. Це раніше судимі 28-річний та 33-річний місцеві мешканці. Викрадений двоколісний транспортний засіб вилучили. 

Кримінальне провадження розпочато за ч. 2 ст. 289 Кримінального кодексу України. Мова йде про незаконне заволодіння транспортним засобом, вчинене з проникненням у приміщення за попередньою змовою групою осіб. За скоєне правопорушникам загрожує від п'яти до восьми років позбавлення волі.

Нагадаємо: нещодавно у Луцькому районі безробітний вкрав з новобудови металеву сітку – тепер йому загрожує до восьми років позбавлення волі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
24 квітня 2024
10:16
23 квітня 2024
21 квітня 2024
20 квітня 2024