Поділитись:

Рух Житомирською трасою для вантажівок відновлять наприкінці травня

Вівторок, 17 травня 2022, 10:00
Рух Житомирською трасою для вантажівок відновлять наприкінці травня

Підрив мосту через ріку Ірпінь у селі Стоянка відрізав шлях для ворога до Києва із західного напрямку. Завдяки нашим захисникам столиця встояла, повертається до життя, а рух трасою М-06 Київ – Чоп відновлено. Для цього поруч зі зруйнованим мостом у Стоянці звели тимчасову переправу. Втім проїхати там може поки лише легковий транспорт (до 10 тонн), вантажівкам доводиться робити величезний «гак».

Про це повідомили в Укравтодорі. 

Рух Житомирською трасою для вантажівок відновлять наприкінці травняРух Житомирською трасою для вантажівок відновлять наприкінці травняРух Житомирською трасою для вантажівок відновлять наприкінці травняРух Житомирською трасою для вантажівок відновлять наприкінці травня 

Щоб розв’язати цю проблему, частково відновлюють міст у Стоянці. На старій основі зводять тимчасову прогонову споруду, яка дозволить відкрити рух по лівому проїзду траси для вантажного автотранспорту.

Конструктив нової прогонової будови складається з металевих опор та металевих балок. На сьогодні змонтовано тимчасові опори на монолітних фундаментах та шість прогонових металевих конструкцій, влаштовано опалубку, продовжується влаштування арматурного каркаса. Найближчим часом планується влаштування монолітної плити та асфальтування.

Часткова відбудова мосту в Стоянці – важливий етап відновлення транспортного сполучення Києва та решти країни. Столичний регіон був і є ключовим логістичним вузлом. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
26 березня 2024
16:46
22 березня 2024
21 березня 2024
12:51
13 березня 2024
28 лютого 2024
07:25