Поділитись:

«Система дала збій»: Федишин пояснила 0 балів для Польщі компетентністю журі

Понеділок, 16 травня 2022, 21:32
«Система дала збій»: Федишин пояснила 0 балів для Польщі компетентністю журі

Українська співачка Ірина Федишин вкотре намагається виправдатись щодо 0 балів для Польщі від журі. Тепер вона назвала оцінювання компетентним, пославшись на інші країни.

Про це пише 24 канал.

Виконавиця Ірина Федишин входила до складу українського національного журі на Євробаченні-2022. Тож вона знову пояснила, чому Польща як країна-друг та її представник на конкурсі опинились без жодного балу.

Для початку співачка розповіла, що вдячна Польщі та її народу за підтримку:

«Польща для нас – це та країна, яка робить для України неймовірно велику підтримку. У мене багато родичів у Польщі, які кликали до себе, щоб прихистити у цей важкий час. Тому у мене своя особиста родинна історія. Дякуємо вам, що у цей час, коли наша країна проходить найважчі випробування ви поруч з нами. І те, що виробите для нас неможливо оцінити. Однак зірка знову звернулась до "розлючених українців". які критикують її за бали для учасників Євробачення, а саме, представника Польщі. Вона згадала, що журі не має права оцінювати музикантів, базуючись на політичних чи національних критеріях. Я розумію, що для усіх це не аргумент. Але це все ж документ, який дали мені у руки. Згідно з цим документом, відкиньмо політику, і просто будемо відвертими. Я прикріпляю фото, де чітко видно, що професійне журі усього світу оцінило виступ Польщі загальною кількістю у 46 балів. Це для тих, хто пише про некомпетентне українське журі. Питання риторичне – журі усієї Європи теж не компетентне?», – написала Ірина Федишин.

Артистка додала, що не відкриває коментарі у соціальних мережах. За її словами, це не тому, що потерпає від критики, а через нібито бот-атаку на сторінки. Наприкінці Ірина повідомила, що система оцінювання «дала збій».

«І наостанок, щойно до мене дійшла інформація що система оцінювання дала збій і не правильно виставила бали для Польщі від українського журі. Тому чекаємо офіційних результатів», – додала співачка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів