Поділитись:

На Херсонщині окупанти роздають керівні посади офіціанткам і вишибайлам (перехоплена розмова)

Субота, 14 травня 2022, 11:34
На Херсонщині окупанти роздають керівні посади офіціанткам і вишибайлам (перехоплена розмова)

фото ілюстративне

Колишні офіціантки і вишибайли, призначені рф «керівниками» на тимчасово окупованій Херсонщині, вже планують тікати до Криму.

Про це свідчить нове перехоплення СБУ, на якому зафіксована розмова двох колаборантів.

Через свій непрофесіоналізм «новопризначені» чиновники ведуть регіон до гуманітарної кризи і самі це розуміють. Тому уже зараз вони обмірковують план своєї втечі.

«Вопросы с топливом не решаются – ж*па. Вопросы с лекарствами не решаются – ж*па, с зарплатами и пенсиями не решаются – ж*па, реально сплошная ж*па… Люди умирают, без медикаментов. Начинает расти социальное напряжение, уже начинают потихоньку русских ненавидеть», – говорить своїй «колезі» один із чиновників, відповідальний за логістику в регіоні.

Його співбесідниця підхоплює: «…вот уже седьмой день нет гуманитарки… Сейчас мамашам выдают по 10 тысяч рублей. Переключились, короче, на мамаш… мне кажется что… им надо собрать паспортные данные и на этом все. А что там люди-ху*ди, – пох*шечки».

Тож разом приходять до логічного висновку: «Если ничего не поменяется, в июне надо тикать… все, нах*й, будем в Крым тулить, с*ка… Мы с Каринкой на все лето едем в Крым. Где-то она официанткой, я где-то там барменом, официантом, или вышибалой, как я раньше был…»

Планують, що після курортного сезону повернуться додому, щоб «перезимувати».

Напевно, вони забули, що і Херсонщина, і Крим – це Україна. А за державну зраду і співпрацю з окупантами їм доведеться відповісти. СБУ про це потурбується!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів