«Ми не збираємося бути мучениками», – боєць з «Азовсталі»

Субота, 14 травня 2022, 08:10

Захисник України з полку «Азов» Давид Хімік у своєму зверненні закликав громадян продовжувати інформаційну роботу. З його слів, українські бійці сповнені хоробрості й тримають оборону, але мріють побачити рідних, створити власні сім'ї та нормально поїсти.

Про це пише Українська правда.

«Поки не було мережі, прокручував у голові все своє життя, згадував дитинство, місця, де був, різні ситуації, які врізалися у пам'ять, все було перед очима, як у фільмі. Дуже багато чую від хлопців, що коли вийдуть, – одружуються та заведуть дітей. Напевно, це основні плани всіх, хто ще не встиг. Хлопці, у яких вже є дружини та діти, коли вдається побачити відео з дітьми, ридають та посміхаються одночасно. Цікаво за цим спостерігати, це почуття, які неможливо передати, як тече життя. Я завжди був людиною, що сидить у кутку та за всіма спостерігає збоку. Ми, як і раніше, сповнені хоробрості і тримаємо оборону, оборону всієї країни», – наголосив він. 

Зі слів бійця, ворог щодня намагається захопити «Азовсталь», бомбить авіацією, артилерією, але навіть у найжахливіших умовах вони дають їм бій і росіяни, як боягузливі собаки, тікають із позицій.

«Ми не збираємося бути мучениками, ми боремося і за свої життя теж і чекаємо на підтримку», – наголосив Дмитро. 

Він також подякував українцям, які намагаються допомогти захисникам інформаційно: «Продовжуйте так само, підтримуйте нас інформаційно, кричіть усім про нас, ви величезні молодці». 

«Хочу, щоб мої друзі ще раз побачили своїх дітей і відчули запах своїх дружин. А я завжди лише хочу бутерброд з великим шматком вареної ковбаси та ряжанку з курагою від Простоквашино. Все буде добре, ми обов'язково повернемося», – зазначив боєць. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: