Поділитись:

У Луцьку на новій парковці біля ринку можна платити лише паперовими грішми

П'ятниця, 13 травня 2022, 08:05
У Луцьку на новій парковці біля ринку можна платити лише паперовими грішми

У Луцьку біля Центрального ринку з 12 травня запрацював новий комунальний паркувальний майданчик. Послуги – платні, вартість години стоянки – 10 гривень. Розрахуватися у паркоматі нині можна лише паперовими грошима.

Про це розповів директор підприємства «АвтоПаркСервіс» Олег Бахтай, – інформує Суспільне. 

Впровадження додатка для оплати стоянки в міській раді анонсували в грудні минулого року. Коли він запрацює – Олег Бахтай не знає.

«Із часом запрацює мобільний додаток і люди зможуть через телефон здійснити оплату. Можна тоді буде заплатити з допомогою інтернет програми «СмартЛуцьк» так і за допомогою СМС повідомлення», – розповів керівник комунального підприємства.

Наразі на в'їзді на парковку стоять дорожні та інформаційні знаки, на виїзді термінал. Водій Вадим не зміг оплатити стоянку, чоловік каже: дрібних грошей немає.

«У мене зараз 10 грн немає, є 500 і 100. Банкомати по 10 грн не дають. Здачі мені тут не дадуть», – говорить водій.

Як розповів охоронець-паркувальник Артур Раткевич, працівники парковки не мають права брати гроші з водіїв у руки.

«Я лише допомагаю людині ввести дані, а гроші людина повинна вносити сама, бо будуть стояти камери й це буде грубе порушення правил», – розповів паркувальник.

Після оплати чек потрібно покласти на панель машини під скло, аби працівники муніципальної варти не оштрафували водія за неоплачену парковку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:  

Надрукувати
мітки:
коментарів