Поділитись:

росія відновлює боєздатність виведених військ застарілою іржавою технікою, – розвідка

Четвер, 12 травня 2022, 11:56

Наслідком економічних санкцій, накладених провідними державами світу на країну-агресора, є відчутний занепад військово-промислового комплексу рф.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

Втративши під час війни в Україні значну частину свого військово-технічного потенціалу, росіяни вже змушені постачати в підрозділи, які зазнали непоправних втрат, техніку та озброєння 50-60 років виробництва.

Проте така ситуація не бентежить керівництво кремля, йому байдуже, скільки та на чому відправляти «гарматне м’ясо» у бій за майбутнє «русского мира». Завжди знайдеться щось, що ржавіє десятиліттями на складах та що не захотіли свого часу закуповувати навіть країни третього світу.

Зі складів довгострокового зберігання техніку, в більшості, навіть не можуть доставити до підрозділів. Проте військових змушують її приймати та доповідати командуванню про повну укомплектованість та забезпечення бойових частин.

Протягом квітня з баз зберігання рф знято:

  • 18 САУ “Мста-С” з арсеналу ракетно-артилерійського озброєння Східного ВО (Уссурійськ, Приморський край);
  • 28 САУ “Акація” з 94 арсеналу ГРАУ (Омськ);
  • 15 САУ “Мста-С”, 5 САУ “Акація” та 20 САУ “Гвоздика” з арсеналу комплексного зберігання РАО (Гагаринський, Свердловська обл.);
  • 15 РСЗВ “Ураган” та 11 ТРК “Точка-У” зі 109 арсеналу ГРАУ (Батарейна, Іркутська обл.).

Відновлення боєздатності та укомплектування військ Західного ВО здійснюється і шляхом озброєння та військової техніки, знятої зі зберігання 239 центру забезпечення мобілізаційного розгортання (Богучар).

Тепер проржавіле та гниле військове-технічне відлуння кремлівського «великого прошлого» стає основою російського «настоящего».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів