Поділитись:

путініст Кіркоров, попри заборону, приїхав на Євробачення, але його не пустили до VIP-зони (відео)

Четвер, 12 травня 2022, 02:23
путініст Кіркоров, попри заборону, приїхав на Євробачення, але його не пустили до VIP-зони (відео)

Цьогоріч організатори «Євробачення» відсторонили росію від участі у пісенному конкурсі. Заборона діятиме доти, поки у країні не зміниться політичний режим. Разом з тим, не можна було з'являтися на пісенному конкурсі й російській делегації.

Утім, російський артист-путініст Філіп Кіркоров у своєму Інстаграмі показав фото із «Євробачення».

Про це пише ТСН.

Як розповів співак, він був спеціальним гостем організаторів. А ті запросили Кіркорова, за його «заслуги» на «Євробаченні».

«За спеціальним запрошення за заслуги перед "Євробаченням". Я не міг собі відмовити в задоволення прийняти це запрошення і не приїхати сюди незалежним гостем організаторів цього заходу», – зазначив співак в Instagram.

Утім, як виявилося, жодного запрошення артист-путініст не отримував. Свідки, які бачили Кіркорова на «Євробаченні-2022», розповіли, що тривалий час співак стояв біля входу, поки працівники перевіряли, чи є його ім'я серед списку запрошених гостей. Імені Кіркорова там не було. Тож фанат «Євробачення» дивився конкурс з високої трибуни збоку, проте stories він записав біля першого ряду, пишуть росЗМІ.

Разом з тим, очевидці зняли на відео, як Кіркоров купує мерч «Євробачення-2022» та стоїть в черзі разом з іншими глядачами.

Нагадаємо, фінал «Євробачення-2022» відбудеться 14 травня. Саме тоді й стане відомо, хто ж стане переможцем у міжнародному пісенному конкурсі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів