Поділитись:

На Волині зловили молодиків, які «напакували» свої легковики сосновими колодами (фото, відео)

Середа, 11 травня 2022, 12:11
На Волині зловили молодиків, які «напакували» свої легковики сосновими колодами (фото, відео)

На Камінь-Каширщині поліцейські спільно з працівниками лісової охорони виявили правопорушників з незаконною деревиною.

Про це повідомив сектор  комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

У вівторок,10 травня, близько 16:00, на лісовій дорозі поблизу села Велика Глуша Камінь-Каширського району правоохоронці зупинили мікроавтобус, навантажений колодами сосни, загальною кількістю близько двох метрів кубічних. Керував транспортним засобом 47-річний мешканець села Бірки. Необхідних документів чоловік на деревину не надав, тому автомобіль та колоди вилучили. Наразі встановлюється походження лісопродукції.

Інший випадок трапився у селі Пнівне. Правоохоронці зупинили два легкових авто, запакованих деревиною. Водії автівок – 20-річний та 19-річний місцеві мешканці. Встановлено, що вони здійснили незаконну порубку у Кримнівському лісництві. 21 колоду сосни та транспортні засоби вилучили.

Окрім того, на одного із водіїв складено адмінпротокол за ст. 130 КУпАП, оскільки перебував за кермом він у стані алкогольного сп’яніння.

За фактами незаконної порубки та перевезення деревини поліцейські розпочали кримінальне провадження за ст. 246 Кримінального кодексу України.

На Волині зловили молодиків, які «напакували» свої легковики сосновими колодами (фото, відео)На Волині зловили молодиків, які «напакували» свої легковики сосновими колодами (фото, відео)На Волині зловили молодиків, які «напакували» свої легковики сосновими колодами (фото, відео)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
24 квітня 2024
10:16
23 квітня 2024
21 квітня 2024
20 квітня 2024
17 квітня 2024
16 квітня 2024