Поділитись:

В «Устилузі» та «Ягодині» затримали чотирьох чоловіків, які хотіли втекти за кордон

Вівторок, 10 травня 2022, 10:13
В «Устилузі» та «Ягодині» затримали чотирьох чоловіків, які хотіли втекти за кордон

Фото ілюстративне

На пунктах пропуску «Устилуг» та «Ягодин» четверо чоловіків віком від 24 до 47 років з різних областей України намагалися виїхати за кордон за підробленими документами.

Про це повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

У понеділок, 9 травня, під час проходження митного контролю на міжнародних автомобільних пунктах пропуску «Устилуг» та «Ягодин» четверо громадян надали прикордонникам підроблені документи, які могли слугувати підставою для безперешкодного виїзду закордон. Виїхати закордон  їм не вдалося.

На  місці  працювали слідчо-оперативні групи Володимир-Волинського відділу поліції та відділення поліції  №1 (м. Любомль) Ковельського районного управління поліції. Документи з  ознаками підробки вилучили. Чоловіки – жителі різних областей України, віком від 24 до 47  років.

Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 358 (використання завідомо підробленого документа) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо: 8 травня, під час огляду автомобіля, яким через «Ягодин» до Польщі їхав громадянин США, спрацював службовий собака. Чотирилапий, натренований на пошук наркотиків, зреагував на сумку водія. Під час перевірки її вмісту оглядова група виявила згорток з амфетаміном.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів