Поділитись:

Благодійний марафон «Наближаємо перемогу»: у Луцьку збирали гроші для ЗСУ (відео)

Субота, 07 травня 2022, 22:18
Благодійний марафон «Наближаємо перемогу»: у Луцьку збирали гроші для ЗСУ (відео)

У центральному парку імені Лесі України у Луцьку 7 травня на головній алеї стартував благодійний марафон на підтримку наший Збройних Сил України. Впродовж марафону на сцені виступили біля десятка гуртів та співаків, як місцевих, так і з інших регіонів країни.

Як розповіли організатори марафону журналістам телеканалу Конкурент TV, до заходу намагалися залучити якомога більше відомих артистів, аби люди змогли послухати пісні українською, трішки підбадьоритися і фінансово допомогти український військовим.

На центральній алеї розмістився благодійний ярмарок зі смаколиками, патріотичним одягом та іншими речами. Навіть антикваріатом.

На початок благодійного марафону зібралося чимало лучан, однак через повітряну тривогу, яку оголосили через годину після початку заходу, марафон призупинили. Далі він продовжився, як тільки оголосили відбій. За словами лучан, рашисти мають знати, що українців не будуть ховатися по підвалах, а допомагатимуть чим можуть тут у тилу. Усі ж зібрані кошти передадуть українській армії.

Детальніше – у відео.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
26 квітня 2024
17:45
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024