«Тату, не хвилюйся, я з росіянами»: 17-річна донька Моніки Беллуччі засвітилася в компанії росіян (фото)

Неділя, 08 травня 2022, 04:23

Донька Моніки Беллуччі та Венсана Касселя зв'язалася з росіянами. Поки в Україні триває війна, 17-річна Дева потроху вчить російську та позує в радянській шапці з червоною зіркою. Ще з квітня вона «тусується» з ними в Лондоні.

Про це пише 24 канал.

Наприкінці квітня Дева Кассель та її подруга-росіянка Емілі Бруні влаштували фотосесію у хутряних шапках з радянською символікою. Фото зі значком червоної зірки зі серпом і молотом модель зухвало підписала: «За свободу на х*й».

Цікаво, що війну в Україні Емілі Бруні засуджує. У шапці її інстаграм-профілю красується фраза: «F*ck Putin. Free Ukraine».

У своєму телеграм-каналі Емілі Бруні показала, як вчить Деву російської мови. На камеру вона процитувала рядки з треку Face «Салам» і звернулася до зіркового батька Венсана Касселя: «Усім моїм браттям салам», «Я Дева, мені сімнадцять років», «Тату, не хвилюйся, я з росіянами».

 

Однак на цьому пригоди неповнолітньої доньки Моніки Беллуччі не закінчилася. Разом з російськими моделями вона випивала, танцювала та позувала в ліжку напівоголеною.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: