Поділитись:

У ВНУ відновлюють очне навчання (відео)

Субота, 07 травня 2022, 08:05
У ВНУ відновлюють очне навчання (відео)

У Волинському національному університеті імені Лесі Українки відновлюють практичні навчання. Першими на очні пари прийшли студенти-дизайнери.

Про це розповіла проректорка навчального закладу Наталія Благовірна, – інформує Суспільне.

З її слів, нині все ще більшість занять відбуваються у дистанційному форматі. Для тих занять, які передбачають спеціалізовані лабораторії та приміщення, відновили очну форму. У випадку повітряної тривоги, студенти та викладачі спускаються в безпечне місце.

Студентам, які нині боронять Україну зі зброєю в руках, – йдуть на зустріч, – каже проректорка. Для них в університеті організовують індивідуальні заняття з необхідним графіком, або ж надають академвідпустку. Для студентів-іноземців, які на час воєнного стану в Україні повернулись до своїх країн, триває дистанційне навчання.

Зі слів завідувача кафедри дизайну Дмитра Авраменка, викладачі будуть присутні з 8:30 до 17:00 в університеті поки двічі на тиждень і студенти за можливості зможуть долучатися у цей період до очного практичного навчання.

З 9 травня на очні пари вийдуть студенти-медики, – каже проректорка Волинського національного університету імені Лесі Українки Наталія Благовірна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів