Поділитись:

«Русский корабль, иди нах@й»: в Україні запустили мобільний застосунок про втрати окупантів

Четвер, 05 травня 2022, 10:33
«Русский корабль, иди нах@й»: в Україні запустили мобільний застосунок про втрати окупантів

Українська компанія Alty та Генеральний штаб ЗСУ розробили мобільний трекер втрат окупанта.

Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ.

Застосунок відображає актуальну статистику по втратах особового складу та військової техніки рф в лайв-режимі і містить набір зручних віджетів.

Мобільний застосунок «Русский корабль, иди нах@й» (далі – РКИН) запустили на платформі iOS. Застосунок містить зручний віджет, який можна розмістити на головному екрані свого смартфона для миттєвого перегляду інформації. Усі дані, відображені у віджеті, ретельно збираються фахівцями Генерального Штабу Збройних Сил України з перевірених джерел.

«Нас надихнула щоденна робота фахівців Генштабу ЗСУ, які старанно оформлювали інформацію по знешкодженню ворожого особового складу і техніки рф в своїй інфографіці, – каже генеральний директор компанії Alty Леонід Горєв. – Тому на волонтерських засадах ми створили зручний застосунок з набором красивих віджетів для відстеження втрат окупанта і наближення нашої перемоги».

Для себе можна обрати один з трьох варіантів віджетів за розміром, який буде розміщений на головному екрані смартфона:

  • маленький – відображає дані про втрати особового складу;
  • середній – відображає дані не лише про втрати особового складу, а й про втрати великої військової техніки;
  • великий – охоплює всю інформацію про ворожі втрати, вказані на головному екрані застосунку.

Сам застосунок є дуже простим у користуванні. Головний екран відображає кількість втрат по окремих категоріях. Напівкільця синього кольору демонструють співвідношення знешкодженої ЗСУ техніки ворога до кількості техніки противника, поблизу кордонів України, яка зафіксована станом на початок широкомасштабного вторгнення рф 24 лютого 2022 року і потенційно залишається на території України (напівкільця жовтого кольору).

Серед додаткових опцій в застосунку РКИН є мапа актуальних сповіщень про повітряну тривогу в Україні, а також можливість переказати кошти на підтримку ЗСУ.

Версія для Android-пристроїв очікується згодом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів