Поділитись:

Представники Латвії на Євробаченні заспівали Stefania українською (відео)

Четвер, 05 травня 2022, 05:27
Представники Латвії на Євробаченні заспівали Stefania українською (відео)

Сьогодні, 4 травня, у Латвійській Республіці відзначають День відновлення незалежності. З цієї нагоди представники країни на пісенному конкурсі Євробачення-2022 опублікували відео з виконанням пісні «Stefania» українського гурту Kalush Orchestra.

Про це пише Суспільне.

«Кожен заслуговує на незалежність. Ми, латвійці, знаємо, як це важливо. Сьогодні Латвія святкує День відновлення незалежності Латвійської Республіки від Радянського Союзу і ми сподіваємось, що Україна незабаром знову поверне мир», – написали учасники гурту у своєму Instagram.

Уже 10 травня відбудеться перший півфінал 66-й пісенного конкурсу Євробачення 2022 року в італійському Турині на арені Pala Olimpico. Другий півфінал пройде 12 травня, а гранд-фінал – 14 травня. Україна виступить у першому півфіналі під номером 6.

До конкурсу цьогоріч повернулися Вірменія, яка не брала участі у 2021 році, і Чорногорія, яка пропустила два конкурси. Водночас Білорусь, дискваліфікована ще минулого року, а також Росія, яку не допустили до конкурсу після повномасштабного вторгнення до України, не зможуть брати участь.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів