Поділитись:

Окупанти масово бомблять цивільну інфраструктуру на Луганщині

Середа, 04 травня 2022, 15:36
Окупанти масово бомблять цивільну інфраструктуру на Луганщині

Ситуація на Луганщині загострюється. Через обстріли протягом минулої доби, 3 травня, сталися руйнування будівель та житлових будинків в Лисичанську, Попасній, Золотому, Рубіжному та Сєвєродонецьку.

Про це повідомляє ДСНС України у Фейсбуці.

Потужних ударів російська армія завдала по Лисичанську – зруйновано школу, протитуберкульозний диспансер та 12 будинків. В місті пожежно-рятувальні підрозділи ДСНС області ліквідували десятки пожеж, ліквідація займань ускладнювалася інтенсивністю обстрілів та кількістю пожеж, які сталися одночасно в різних куточках міста.

У Сиротиному окупанти поцілили в школу, в Сєвєродонецьку влучили в торговельний центр. Інтенсивних обстрілів зазнали й Оріхове, Рубіжне, Попасна та Золоте. Там палали цілі житлові квартали.

Протягом минулої доби загинуло дві людини – жінка в Лисичанську та чоловік в Попасній. Ще двоє лисичан отримали поранення.

Рятувальники продовжують розвозити людям воду та гуманітарні набори. Піротехнічний розрахунок ДСНС Луганщини відпрацьовує здійснює роботи з ідентифікації та виявлення вибухонебезпечних предметів.

Нагадаємо, що в окупованій Макіївці Донецької області палає нафтобаза – у небо здіймається густий чорний дим. Повідомляють про пожежу і російські пропагандисти.Також численні фото публікують у телеграм-каналах. Повідомляють, що пожежа дуже серйозна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів