Поділитись:

Водій був «під наркотою»: у Луцьку автобус врізався у бордюр і перекрив дорогу (фото, відео)

Середа, 04 травня 2022, 15:17
Водій був «під наркотою»: у Луцьку автобус врізався у бордюр і перекрив дорогу (фото, відео)

У Луцьку патрульні затримали водія автобуса, який, керуючи транспортним засобом у стані наркотичного сп'яніння, скоїв ДТП і перекрив проїзд двома смугами руху.

Про це у середу, 4 травня, повідомили на фейсбук-сторінці патрульної поліції Волинської області.

Інцидент стався кілька днів тому у Луцьку. Патрульні на одній з вулиць виявили автобус Bova Futura під керуванням 30-річного водія. Чоловік не впорався з керуванням, заїхав на бордюр та перекрив автобусом обидві смуги для руху, що унеможливило зустрічний роз'їзд. 

Під час спілкування з керманичем, поліцейські помітили в нього ознаки наркотичного сп'яніння. Водій пройшов огляд на визначення стану наркотичного сп'яніння в медичному закладі. Результат: керманич перебував під дією наркотичних речовин.

На щастя, в автобусі на момент виявлення водія, нікого з пасажирів не було. Транспортний засіб повертався порожнім.

На керманича склали адміністративний матеріал за ч. 1 ст. 130 (Керування у стані сп'яніння) КУпАП та інші адмінматеріали, відповідно до вчинених правопорушень.

Водій був «під наркотою»: у Луцьку автобус врізався у бордюр і перекрив дорогу (фото, відео)Водій був «під наркотою»: у Луцьку автобус врізався у бордюр і перекрив дорогу (фото, відео)

Надрукувати
мітки:
коментарів